#

Esikäsittely


TERÄSRAEPUHALLUS HIEKKAPUHALLUS

Isot ja nykyaikaiset raepuhaltamomme puhallusrakeen taltteenottoineen takaavat maalattavien kappaleiden laadukkaan ja taloudellisen pohjatyön

RIIPPURATASINKO

Tehokas sinkoautomaatti pienten kappaleiden puhdistukseen. Kappaleiden maksimikoko
1700 mm x 2200 mm/1000 kg.

PALKKI/LEVYSINKO

Terästukkureita ja konepajoja palvelee tehokas automaattisinkomme. Sillä puhdistuvat nopeasti ja taloudellisesti levy- ja palkkirakenteet. Puhdistusaste Sa 2½. Sinkoaukon koko 1500 mm x 600 mm.

#

Maalaus


RATAMAALAAMO

Pienten osien maalaukset hoidamme tehokkaasti maalausradassamme,
jossa 120 ja 400 koukkuiset radat. Koukun max. ripustuskuorma on 150 kg.

KAPPALETAVARAMAALAAMO / MÄRKÄMAALAUS

Tässä maalaamossamme pystymme käsittelemään todella massiivisia ja pitkiä rakenteita. Käytössämme on useita siltanostureita 2-20 tonnia.

PALOSUOJAMAALAUS

Palosuojamaalaus pidentää teräksen lämpötilan nousuaikaa. Kuumuuden vaikutuksesta palosuojamaali muodostaa lämmön siirtoa palotilasta teräkseen eristävän vaahtokerroksen.

KONEMAALAAMO

Konemaalaamomme vastaa nykyajan vaatimuksia. Maalaamon lämpötilaa voidaan nostaa kuivausvaiheessa - tämä takaa kovapintaisen kiiltävän maalikalvon. Maalaamossa on myös ilmanvaihto/ lämmityskoneikko täydellisellä tuloilman suodatuksella..

PALKKITAVARAMAALAAMO

Normaalin Korro E suojamaalauksen lisäksi maalaamme kaikkia muita asiakkaiden haluamia pohjamaalauksia ja valmismaalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä.

CE-merkittyjen tuotteiden maalaus


Voimme maalata CE-merkittyjä tuotteita hyväksytysti rakennusteollisuuteen.

#

JAUHEMAALAUS / PULVERIMAALAUS


Jauhemaalaamon 3-vaiheiseen esikäsittelyyn kuuluu nykyaikainen Boderite-käsittely huuhteluineen. Tämä takaa erinomaisen tarttuvuuden jauhemaalattavalle pinnalle.

Esikäsittelylinjan ohella voimme käyttää raepuhallusta. Tämä antaa suurempiin ja painavampiin osiin hyvän tarttuvuuden ennen jauhemaalausta.

Esikäsittelylinjan läpi menevä maksimi kappaleen koko on 1200 x 1700 x 3400 mm. Raepuhallettuna maksimi kappaleen koko on 1500 x 1700 x 3800 mm.

#

RST- ja haponkestävien osien käsittely


LASIKUULAPUHALLUS

RST-osien ja haponkestävien rakenteiden käyttö lisääntyy elintarvike- ja koneen- rakennusteollisuudessa. Tilavassa lasikuula-puhaltamossamme (4,5 x 3,5 x 3 m) nämä osat voidaan suihkupuhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti.